18 Haziran 2016 Cumartesi

Klanlar - Ganimet seviyelerini geliştirirken

Bu makale ile sizlerle ganimet seviyelerinin en doğru şekilde geliştirilmesi hakkında bilgi paylaşmak istiyorum. Ben böyle bir gelişime alışkınım ve normali budur diyede benimsemişim. Ancak bu yöntemi bilmeyen ve kullanmayanlar artık öğrenip, kullana bilir.

Bir çok tecrübeli oyuncu bile dahil bu görüntüyü dikkat etmeden saniyesinde geçiyor ;


Görselde de göreceğiniz gibi en düşük ganimet talebini oduncu sonrasında sırasıyla kil ve demir yapıyor. Biz ganimet seviyelerimizin gelişimini yaparken öncelikle odun ve kil seviyelerini yükseltmeliyiz. Bir kaç seviye fark oluştuktan sonra demir seviyesini yükseltmeye başlamalıyız. Bu koşul eğitim sürecinden sonrasında geçerlidir. Çünkü oyun başında eğitimde alacağımız ganimet seviyelerini geliştirme ödülleri oldukça önem taşıyor. Eğitim sürecinden sonra bu yöntemi kullanmalıyız.

Bu yöntemin yani odun ve kil seviyelerini öncelikli geliştirmenin bize sağladığı katkı ;

Ganimet seviyelerinde

odun : kili çok, demiri az,
kil : odunu çok, demiri az,
demir : hepsini çok talep ediyor. Bu sebepten eğer ilk demiri yükseltirsek hem odun ve kil az demir istediğinden demirimiz elimizde kalacak hemde demirin bir sonraki seviyesini basmak için yeteri kadar odun ve kil sahibi olamayacağız. Bu yanlış bir gelişim yöntemi olacak. Doğru yöntemde odunu bir seviye arttırdıktan sonra kili bir seviye arttırmalıyız. Sırasıyla bir odun bir kil şeklinde ilerlemeli. Bu süreçte demirin seviyesini ise ta ki odun-kil seviyelerinin demirin seviyesiyle arasındaki farkın en az 4 seviye oluncaya kadar ilerlemeli.

Bir görsel ile daha net anlaşılır hale getirelim konumuzu ;


Gördüğünüz üzere odun-kil seviyesini geliştirmek için talep edilen demir oldukça düşük. 6 seviye fark olmasına rağmen üretilen demir rahatlıkla yetiyor. Odun ve kil seviyelerini tamamladıktan sonra demiri tek başına tamamlamak oldukça kolay olacaktır. 

Artık odun-kil-demir seviyelerini eşit götürmek yok.

Konunun kısa özeti ; Odun-Kil öncelikli, Demir sonra.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder